Zëvendëskryeministri Bislimi takon Zëvendëskryeministrin për Politika Ekonomike të Malit të Zi, Nik Gjeloshaj

Prishtinë | 16 Maj 2024 | 14:12 | Nga Ekonomia Online

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik Bislimi ka mirëpritur sot në takim Zëvendëskryeministrin për Politika Ekonomike të Malit të Zi, Nik Gjeloshaj.

Përgjatë takimit u diskutua mbi marrëdhëniet e veçanta ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi si dhe mundësitë për të thelluar edhe më tej bashkëpunimin mes nesh. U nënvizua rëndësia e ndërtimit të urave të reja të bashkëpunimit, e ku u veçuan dhe projektet e ndryshme infrastrukturore.

Procesi i integrimit evropian dhe orientimi i qartë e i palëkundur për anëtarësim në Bashkimin Evropian, ishte dhe një prej temave të cekura në bashkëbisedim. U trajtuan dhe situata aktuale në vend, raportet e mira ndërfqinjësore dhe çështjet rajonale.

Të ngjashme