Fadil Nura e Sami Lushtaku: Do të përkushtohemi për zhvillimin e qytetit të Skenderajt

Prishtinë | 09 Tet 2021 | 23:08 | Nga Ekonomia Online

Kandidati për kryetar të komunës së Skenderaj dhe kryetari i degës së PDK-së në Skenderaj Sami Lushtaku do të përkushtohen ta zhvillojnë bashkë e jo ta krahasojnë e barazojnë më ndonjë qytet tjetër Skenderaj.

Nura tha se do të ndërtojnë një të ardhme të ndritur për qytetarët e Skenderajt.

Postimi i plotë:

Skenderajn nuk do te mundohemi ta barazojmë e as krahasojmë me asnjë qytet, thjeshtë do ta zhvillojmë bashkë, ashtu siç e meriton dhe ta bëjmë një vend që jetohet mirë dhe njerëzit e tij ndihen krenarë për të, për të kaluarën dhe ndertojnë të ardhmen e fëmijëve te tyre. #PDKNUKTHYHET #FADILNURA177

Të ngjashme