Sokol Haliti: Në mandatin e ardhshëm prioritet kryesor do të jetë bujqësia, zhvillimi ekonomik dhe infrastruktura

Prishtinë | 11 Tet 2021 | 11:02 | Nga Ekonomia Online

Kryetari aktual dhe kandidati për kryetar të komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka prezantuara shtyllat kryesore të programit për mandatin e ardhshëm qeverisës, duke theksuar prioritet kryesor bujqësinë, zhvillimi ekonomik dhe infrastrukturën.

Haliti tha se do i kushtojë rëndësi të veçantë edhe arsimit, rinisë dhe sportit, duke mos lënë anash shëndetësinë, ambientin dhe mirëqenien sociale.

Postimi i plotë:

Të nderuar qytetarë të VitisëNë video gjeni të prezantuara shtyllat kryesore të programit për mandatin e ardhshëm qeverisës, ku prioritet do jenë bujqësia, zhvillimi ekonomik dhe infrastruktura.Gjithashtu një rëndësi të veçantë do i kushtojmë arsimit, rinisë dhe sportit, duke mos lënë anash shëndetësinë, ambientin dhe mirëqenien sociale.Bashkangjitur gjeni kandidatët për Asamble Komunale, suksese dhe vetëm përpara, bashkë për Vitinë tonë !

https://www.facebook.com/sokolihaliti.official/videos/368896298356533

Të ngjashme