Dy biblioteka në Vushtrri pasurohen me 230 libra nga DKRS dhe DKA

Prishtinë | 24 Mar 2023 | 17:20 | Nga Ekonomia Online

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport dhe Drejtoria e Arsimit, sot në “Ditën e bibliotekës Naim Frashëri”, i kanë pasuruar me 230 libra dy biblioteka të shkollave në Vushtrri.

Bibliotekat që kanë përfituar tituj të ri për nxënësit e tyre, janë ajo e Gjimnazit “Eqrem Çabej” dhe ajo e Shkollës fillore të mesme të ulët “Enver Hadri” në Smrekonicë.

Këtë veprim të dy drejtorive të Komunës së Vushtrrisë e kanë mirëpritur drejtorët e këtyre dy shkollave.

Të ngjashme