Hyseni mban konferencë të jashtëzakonshme, shpalos disa keqpërdorime

Gjilan | 21 Mar 2023 | 09:14 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni sot do të mbajë konferencë të jashtëzakonshme.

Në njoftimin dërguar mediave, theksohet se Hyseni do të shpalos gjetjet për keqpërdorime dhe dërgimin e lëndës për padi.

“Ju njoftojmë se kryetari Alban Hyseni sot (21.03.2023) do të shpalos gjetjet për keqpërdorime dhe dërgimin e lëndës për padi. Konferenca mbahet nga ora 16:00, në Zyrën e Kryetarit”, thuhet në komunikatë.

Të ngjashme