Shenjat që ju tregojnë se keni probleme me veshkat

Prishtinë | 16 Maj 2023 | 18:40 | Nga Ekonomia Online

Çdo ditë mendja e njeriut përpunon informacione të shumta dhe trupi kryen mijëra veprime.

Të jetosh në këtë botë dinamike ka mundësi që njeriu edhe i injoron disa mesazhe që trupi i dërgon të ju.

Dhe pasojat mos komunikimit me trupin dhe reagimit ndaj këtyre sinjaleve mund të jenë drastike.

Më poshtë është një listë e simptomave që tregojnë se veshkat tuaja nuk funksionojnë siç duhet:

  • Nuk bëni shumë të rehatshëm
  • Keni dhimbje koke, lodhje dhe humbje të imunitetit
  • Keni lëkurë të thatë
  • Ënjte të këmbëve dhe duarve
  • Keni dhimbje në fundshpinë
  • Tension të lartë të gjakut
  • Ndryshime në urinim.

Të ngjashme