Vdekja e polices në Gjilan, Sindikata e PK-së: Urgjentisht të merren hapa për përmirësimin e mirëqenies së policëve

Prishtinë | 15 Maj 2024 | 10:57 | Nga Ekonomia Online

Sindikata e Policisë së Kosovës ka shprehur ngushëllime me rastin e vdekjes së zyrtares policore, Lumnije Dervodeli Borovci.

Përmes një komunikate për media, SPK vlerëson se Policia e Kosovës duhet të marrë urgjentisht hapa në drejtim të përmirësimit të kushteve të punës, mirëqenies dhe gjendjes shëndetësore të pjesëtarëve të Policisë.

“Me rastin e vdekjes së koleges tonë, zyrtares policore Lumnije Dervodeli Borovci, Sindikata e Policisë së Kosovës i shprehë ngushëllimet më të sinqerta familjes, kolegëve dhe gjithë atyre që e njohën të ndjerën.

SPK vlerëson se Policia e Kosovës duhet urgjent të ndërmarr hapa konkret në drejtim të përmirësimit të kushteve të punës, mirëqenies dhe gjendjes shëndetësore të pjesëtareve të PK-së.

SPK do të jetë në dispozicion të familjes së të ndjerës për të ofruar gjithçka që është në fuqinë tonë me shpresën që në të ardhëm raste të tilla asnjëherë të mos na përsëriten”, thuhet në komunikatë.

Të ngjashme