Vushtrri: Përurohet shëtitorja e re e “Lumit Silnica”

Prishtinë | 25 Maj 2023 | 17:52 | Nga Ekonomia Online

Kryetar i Komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi, ka njoftuar se sot se bashku me ministrin e MZHR-së, Fikrim Damka, kanë përuruar shëtitoren e re “Lumit Silnica”, e cila përfshin shtegun për ecje, shtegun për biçikleta , ndriçim dhe ulëset për qytetarët.

Sipas Idrizit për këtë projekt janë ndarë 146,465.10 euro dhe është është bashkëfinancim i Komunës së Vushtrrisë dhe Ministrisë së Zhvillimit Rajonal.

Të ngjashme