Dërgohet te familja e saj pas mosmarrëveshjes që kishte me burrin për përdorim të veturës

Prishtinë | 08 Maj 2024 | 09:38 | Nga Ekonomia Online

Një burrë nga fshati Kishnicë ka raportuar në Polici për një mosmarrëveshje rreth përdorimit të veturës më bashkëshorten e tij.

Në Polici ai ka thënë gjithashtu se nuk do të jetojë më me të.

Pas konsultimit me Prokurorin e dyshuara thuhet se është dërguar te familja e saj.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se ka një mosmarrëveshje me të dyshuarën- bashkëshorten e tij, rreth përdorimit të veturës së tyre dhe po ashtu ka deklaruar se, nuk dëshiron të vazhdojë të jetojë më tutje me të, bashkëshorten e tij. Në konsultim me prokurorin, e dyshuara është dërguar te familja e saj, ndërsa rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin e Policisë.

Të ngjashme