Zyrtarët e një banke në Prizren raportojnë se në bankomatin e tyre janë deponuar 705 euro fals

Prishtinë | 09 Maj 2024 | 09:12 | Nga Ekonomia Online

Zyrtarët e një banke kanë njoftuar se në bankomatin e tyre janë deponuar 705 euro që dyshohet se janë të falsifikuara.

Monedhat janë konfiskuar nga forenzika dhe rasti po hetohet.

“MONEDHË E FALSIFIKUAR- Prizren / 26.03.2024. Zyrtarët e një banke kanë njoftuar se në bankomatin e tyre ishin deponuar 705 € të cilat dyshohet se janë të falsifikuara. Monedhat janë konfiskuar nga forenzika. Rasti  është duke u hetuar.”

Të ngjashme