Edhe në rigjykim, Krivaqa e Sejdiu deklarohen të pafajshëm për vrasjen e Marigona Osmanit

Prishtinë | 24 Maj 2024 | 14:11 | Nga Ekonomia Online

Edhe në rigjykim, Krivaqa e Sejdiu deklarohen të pafajshëm për vrasjen e Marigona Osmanit.

“Jo, nuk e pranoj fajin”, kanë deklaruar sërish Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu në seancën e parë të rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit.

Pas 10 muajsh, Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu, të dënuar në shkallën e parë për vrasjen e Marigona Osmanit, janë paraqitur sot në gjykatë për seancën e parë, pasi rasti u kthye për rigjykim nga Apeli.

Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu janë duke qëndruar në sallën e gjyqit, nën masa të larta sigurie.

Të ngjashme