Policia konfiskon substanca narkotike në Burgun e Dubravës

Prishtinë | 24 Shk 2024 | 10:15 | Nga Ekonomia Online

Substanca narkotike janë konfiskuar gjatë muajit shkurt në Qendrën Korrektuese Dubravë.

Policia përmes raportit 24-orësh bën të ditur se substancat narkotike janë gjetur gjatë kontrollimit të hapësirave brenda Qendrës Korrektuese.

Në rastin e parë, më 12 shkurt janë gjetur 3 gramë marihuanë e ndarë në katër copa letre.

“Qendra Korrektuese Dubravë, 12.02.2024-14:00. Bazuar në raportin e bastisjes të përpiluar nga oficerët korrektues, raportohet se gjatë kontrollimit të hapësirës në mes të pavijonit 5 dhe 6 është gjetur 3 gram marihuanë e ndarë në katër copa letre. Me vendim të prokurorit rasti vazhdon të hetohet tutje nga anti-droga e Pejës”, thuhet në njoftim.

Kurse, më datë 17 shkurt, policia po ashtu ka konfiskuar 4 gramë marihuanë.

“Bazuar në raportin e bastisjes të përpiluar nga oficerët korrektues, raportohet se gjatë kontrollimit të hapësirës në mes të pavijonit 5 dhe 6 është gjetur 4 gram marihuanë e ndarë në shtatë copa letra”.

Më 22 shkurt është gjetur 15 gramë marihuanë.

“Bazuar në raportin e bastisjes të përpiluar nga oficerët korrektues, raportohet se gjatë kontrollimit të hapësirës së pavijonit 6 është gjetur një qese e zezë me 15 gram marihuanë e ndarë në 14 qese të vogla”, thuhet në raportin e policisë.

Me vendim të prokurorit rastet vazhdojnë të hetohen tutje nga anti-droga e Pejës.

Të ngjashme