Ngjarjet e ditës: 16 shkurt 2020

 • 10:00 - 11:30

  Shoqata “Miqtë e Amerikës”, në bashkëpunim me Drejtorinë për Arsim të Komunës së Fushë-Kosovës dhe Gjimnazin “Hivzi Sulejmani” organizojnë disa aktivitete për nder të 12-vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës (Te shtatorja e presidentit Bill Clinton, Prishtinë)

   

  Agjenda:
  10:00 – Larja nga ana e zjarrfikësve të Prishtinës e platesë së sheshit “Bill Clinton” ku do zhvillohen aktivitetet
  11:00 – Vendosja dhe ngritja e flamurit të ri
  11:05 – Kori i grave “Nexhmije Pagarusha” këndon “O vendi im”
  11:10 – Konferencë për gazetarë
  11:15 – Ekspozitë me fotografi me disa nga personalitetet që ndihmuan të arrihet Pavarësia e Kosovës
  11:30 – Dhurimi i flamujve të Kosovës, ShBA-së e shteteve të tjera mike qytetarëve të rastit

  ***Ngjarjet mbulohen me kamerë nga EO.